Hoe ontvang je facturen van AliExpress?

Je koopt als zakelijke klant geregeld producten aan op AliExpress of je bent een Dropshipper maar je vindt nergens hoe je aan een factuur van AliExpress komt. Je krijgt met moeite een betalingsbewijs en bij de leveranciers binnen AliExpress zelf, daar vang je ook bot.

Als je de bestelling rechtstreeks naar jouw klant verzonden hebt, zoals vaak het geval is bij dropshipping, dan staat de naam en het adres samen met de bestelgegevens van jouw klant op deze pagina. Nergens wordt jouw naam of bedrijf vermeld, dus deze pagina afdrukken is niet echt een optie.

Uiteraard moet jij je in België of Nederland aan de regels houden wat betreft facturatie. Dan komt je boekhouder ook nog eens aankloppen over het feit dat hij een bewijs nodig heeft van je Chinese aankopen want het afschrift van je kredietkaart of Paypal is helemaal niet voldoende. Je wil toch problemen vermijden?

De Oplossing: Een chrome extensie

Om dit snel en gemakkelijk op te lossen gebruik je best de Chrome extensie Ali Invoice, je kan deze -> hier verkrijgen.

DOWNLOAD ALI INVOICE »

Ali Invoice zorgt ervoor dat jij op een gemakkelijke en efficiente manier facturen kan genereren rechtstreeks uit jouw Ali Express account.

Met behulp van Ali Invoice kan je met één simpele klik een factuur aanmaken voor elke bestelling die je ooit op AliExpress geplaatst hebt! Nog één extra klik en je kan deze afdrukken of gewoon opslaan als Pdf.

Één factuur, voor al jouw bestellingen

Maar jij bestelt waarschijnlijk héél veel via AliExpress en je bent opzoek naar een tool waarmee je honderden bestellingen ineens op een factuur wil? Dan kan je ook op dezelfde simpele manier in bulk facturen aanmaken. Zo kan je bijvoorbeeld al jouw bestellingen van de afgelopen maand bundelen in één factuur. Je kiest gewoon van wanneer tot wanneer je de bestellingen wil bundelen.

Ali invoice is een betalende Chrome extensie, maar deze is meer dan de moeite waard. Een paar sales en je hebt deze al terug verdiend. Vergeet niet dat jouw tijd ook geld waard is! Installeer hem hier

Hoe werkt deze facturatie tool?

1. Log in in AliExpress en ga naar de pagina “My Orders

Facturen aanmaken AliExpress

2. Klik naast de bestelling van jouw keuze op de Ali Invoice knop

Facturen aanmaken AliExpress

3. Jouw factuur is nu gegenereerd en klaar om af te drukken of op te slaan.

Facturen aanmaken AliExpress

4. En dit is het resultaat

Facturen aanmaken AliExpress
BEKIJK ALI INVOICE »